CUSTOMIZE YOUR TEA & COFFEE CARD
YOUR TEAM WITH OUR SHIRTS? ASK US!
CREATE YOUR OWN ORGANIC COLDBREW ICE TEA
  • Informatie
  • Reviews

Deze Lapsang Souchong is een Chinese thee die na oxidatie in bamboemanden gedroogd wordt boven brandend naald- of cipressenhout. Hierbij wordt een sterke rooksmaak ontwikkeld.

Een heerlijke thee tijdens de wintermaanden of een leuke tip: combineer het met zoute of gekruide smaken of sterk smakende kaassoorten... go try it out!

Een kort verhaaltje over deze oolong thee... want iedere thee vertelt wel een mooi verhaal.
Een legende verhaalt dat deze manier om thee te prepareren bij toeval is ontdekt. Tijdens de Qing-dynastie hield een legereenheid een kampement in een theefabriek. Nadat de soldaten eindelijk waren vertrokken realiseerden de theefabriek arbeiders zich dat ze te weinig tijd hadden om de thee op de gebruikelijke wijze te drogen en daarom droogden ze de thee boven het vuur. De nieuwe smaak was een sensatie.

Vul rechtsboven de gewenste hoeveelheid (50 of 100 gram) in, ontvang de refill in de daarvoor bestemde verpakking en voeg de refill toe aan jouw Café Couture recyclebare bewaarblik.

How to... make a delicious cup of Lapsang Souchong?
3-5 min | 95°C | theïne + | 2 gram - 150 ml water

Where do you store your tea?
De losse thee bewaar je makkelijk in de daarvoor bestemde Café Couture recyclebare bewaarblikken. Deze zijn licht- en luchtdicht.


Overige informatie

Inhoud: 50 of 100 gram losse thee
Ingrediënten: FOP Yunnan zwarte thee (China)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen