CUSTOMIZE YOUR TEA & COFFEE CARD
YOUR TEAM WITH OUR SHIRTS? ASK US!
CREATE YOUR OWN ORGANIC COLDBREW ICE TEA

Melitta Caffeo Solo Zwart > reddot design award

€--,--
  • Informatie
  • Reviews
Compact en boordevol technologie! 

De Melitta Caffeo Solo Zwart is 1 van de kleinste koffievolautomaten ter wereld. En toch heeft hij voldoende ruimte om plaats te bieden aan de hoogwaardige Melitta-technologie. De koffie past u eenvoudig naar eigen smaak aan. De sterkte, de temperatuur en zelfs de hoeveelheid koffie selecteert u werkelijk in een handomdraai. En om uw koffie nog lekkerder te maken, wordt de koffiemaling vooraf besprenkeld. Hierdoor komen er nog meer aroma's vrij. Dit geeft uw koffie net dat beetje extra karakter.
Maak koffie op uw gemak

De Melitta Caffeo Solo Zwart is niet alleen compact, hij heeft ook nog eens alles in zich om het u wat makkelijker te maken. Wat denkt u bijvoorbeeld van de demontabele zetgroep. Doordat u de zetgroep makkelijk uit de automaat verwijderd, reinigt u hem werkelijk probleemloos. Zelfs de plekjes waar u normaal niet zo makkelijk bij komt, maakt u hierdoor zo schoon. Daarnaast heeft de Melitta Caffeo Solo Zwart een 0-Watt-schakelaar. Hiermee sluit u hem volledig af van het stroomnet. Zo verbruikt u geen stroom als u de machine niet gebruikt. En uw persoonlijke instellingen blijven dan uiteraard gewoon bewaard.
Altijd op de hoogte

Kunt u het niet uitstaan als u uw favoriete mok niet kunt gebruiken omdat deze niet onder de uitloop past? Dan hebt u een goede aan de Melitta Caffeo Solo Zwart. Hij heeft namelijk een in hoogte verstelbare koffieuitloop. Doordat u deze in hoogte kunt verstellen, bepaalt u zelf welke mok u gebruikt. Want of u er nu een Latte Macchiato-glas of een espresso-kopje onder plaatst, u plaatst de uitloop zo op de juiste hoogte.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen