CUSTOMIZE YOUR TEA & COFFEE CARD
YOUR TEAM WITH OUR SHIRTS? ASK US!
CREATE YOUR OWN ORGANIC COLDBREW ICE TEA

Coffee cup (LIMITED EDITION)

€--,--
  • Informatie
  • Reviews

De woven thoughts disentangled coffee cup ontworpen door een enorm getalenteerd persoon, Sarah-Kay Blewitt. In 2013 won zij de motivatieprijs van De Kunsthumaniora in Antwerpen.

Er zijn 500 coffee cups gemaakt, koop dus snel deze waanzinnig mooie Limited Edition coffee cup!

Zelf vertelt Sarah-Kay Blewitt: "Wat mij waanzinnig bezighoudt is het bestuderen van mensen. Ik geniet ervan te kijken en luisteren naar mensen, om het even wie of waar. Het is voor mij bijna onmogelijk om binnenshuis te blijven omdat de drang om onder de mensen te zijn te groot is, zo kuier ik vaak de straten van Antwerpen rond en observeer ik. Alles wat ik opvang dat een sterke emotie bij me oproept documenteer ik in de vorm van blind schetsen. Momentopnames leg ik vast in mijn A6 formaat boekje dat ik altijd op zak heb, door niet naar mijn papier maar naar datgene ik teken te kijken krijg ik vaak verrassende, humoristische beelden. Conversatie is zeker niet onbelangrijker dan het beeld, daarom zijn al mijn schetsjes vergezeld door een fragment van het gesprek, krachtige oneliners. De combinatie van beeld en tekst slaagt er meestal in een heel flagrante sfeer te scheppen, vaak absurd of komisch. Op deze manier breng ik op een heel simplistische manier een heleboel gebeurtenissen bijeen, een soort dagboek waar ik zowel grappige situaties als controversiële uitspraken als denkvoer in verzamel.

Beetje bij beetje leer ik mezelf beter kennen, vervagen mijn twijfels en angsten en heb ik het gevoel dat ik mijn verstrengelde gedachten kan ontrafelen. Door een aandachtige blik te werpen op anderen begin je te filosoferen waardoor je niet enkel anderen bestudeert maar ook jezelf."

0 sterren op basis van 0 beoordelingen