CUSTOMIZE YOUR TEA & COFFEE CARD
YOUR TEAM WITH OUR SHIRTS? ASK US!
CREATE YOUR OWN ORGANIC COLDBREW ICE TEA
  • Informatie
  • Reviews

Deze unieke en zeldzame Jeoncha A+ thee komt uit Jeju. Een klein eiland in het zuiden van Korea wat is uitgeroepen door Unesco als Werelderfgoed. De ondergronden van Jeju bestaan uit speciale vulkanische rotsen die als natuurlijke filter dienen voor het ondergrondse water, wat héél belangrijk is voor de groei van deze hooggelegen theevelden. Deze unieke ondergrond wordt beschouwd als één van de beste ter wereld om thee op te verbouwen. Reden? Omdat deze zéér rijk is aan mineralen zoals; calcium, magnesium en ijzer. De beste eerste pluktijd is van midden april tot midden mei.

De Jeoncha A+ volgt echter niet de traditionele Koreaanse manier van het roosteren van de theebladeren maar volgt de Japanse techniek, het stomen van de bladeren. Al deze factoren samen zorgen voor een exclusieve frisse, mooi volle smaak met enorm veel mineralen en umami smaken. Ook een leuk weetje is dat deze naaldvorm bladeren zeer gelijkaardig zijn aan de bekende Japanse Gyokuro.
Kortom een zeer unieke thee vanuit Unesco vastgoed die je geprobeerd moet hebben!

Door het unieke productieproces is het een passend verhaal wat nauw aansluit bij de filosofie van Sergio Herman.

How to... make a delicious cup of Jeoncha A+ tea?
1-3 min | 70°C | theïne + | 3 gram - 150 ml water

Where do you store your tea?
De losse thee bewaar je makkelijk in de daarvoor bestemde Café Couture recyclebare bewaarblikken. Deze zijn licht- en luchtdicht.


Overige informatie
Inhoud: 100 gram (refill)
Ingrediënten: groene thee Jeju eiland (Korea)
Categorie: groene thee

0 sterren op basis van 0 beoordelingen