CUSTOMIZE YOUR TEA & COFFEE CARD
YOUR TEAM WITH OUR SHIRTS? ASK US!
CREATE YOUR OWN ORGANIC COLDBREW ICE TEA
  • Informatie
  • Reviews

Waarom hebben we deze Fasting Plus Capsules ontwikkeld?
Bij Cafe Couture streven ten alle tijde naar nog meer diepgang en know how over een gezonde levensstijl en integreren we de Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle maar wat graag in een ieder zijn/haar leven. Natuurlijk met pure discipline en wilskracht vanuit jou.
De next step is voor ons daarom logisch; de Fasting Plus Capsules. Samen met onze laborant hebben we een analyse gemaakt en daar is de Fasting Plus Capsule uit ontstaan. Dit supplement vormt een enorme meerwaarde voor mensen die een Intermittent Fasting Lifestyle (be)leven en daarbij ook sporten of langer vasten dan 16 uur.

Door het vasten breng je je lichaam onder stress met natuurlijk heel veel gezondheidsvoordelen, maar daarbij is het dus ook heel belangrijk om je lichaam die extra nutriënten te geven die het nodig heeft.

Het zorgt voor een goede werking van de spieren en het ondersteunt onze zintuigen wanneer je lichaam in ketose gaat. Graag lichten we je dit nader toe!
De hypofyse is een zeer belangrijke hormoonklier in je hersenen, welke verantwoordelijk is voor heel veel processen in je lichaam. Denk aan je stofwisseling, stressniveau en voortplanting. De hypofyse speelt hierbij een grote rol.
De hypofyse regelt o.a. dat je lichaam in balans is (homeostase) en staat continu in contact met verschillende hormonen in je lichaam. Krijgt het een signaaltje dat er ergens een tekort is? Dan zal de hypofyse hier mede voor zorgen dat er een aanvoer komt voor het tekort.

Voor een gezonde hypofyse heeft je lichaam vitamine B6, vitamine D en magnesium nodig. Daarom hebben we deze Fasting Plus Capsule ontwikkeld. Het is een toevoeging aan je gezonde Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle. 

Het vullen van de Fasting Plus Capsules is in eigen beheer van Café Couture, dit gebeurt in Nederland om er zo goed op toe te kunnen zien. We werken hierbij nauw samen met een hoogwaardig laboratorium, dit vinden wij een enorme meerwaarde. Met dit laboratorium kijken we samen en met veel precisie naar de ingrediënten die wij in deze Fasting Plus Capsule hebben samengebracht. 'Ik ben iedere keer weer onder de indruk van de know-how/experience van deze hoofdanalist.' - aldus Pieter (eigenaar Café Couture).

Wat is een Fasting Plus Capsule?
Onze Fasting Plus Capsules zijn capsules met die geschikt zijn voor degene die een Intermittent Lifestyle (be)leven en daarbij sporten en langer vasten dan 16 uur. Let op: hierbij hoort natuurlijk een gezonde levensstijl.
De capsule bevat vitamine B6, vitamine D en magnesium.

GESCHIKT VOOR MANNEN & VROUWEN!

The benefits…
- ondersteunt de zintuigen;
- zorgt voor een goede werking van de spieren;
- ondersteunt de homeostase van het lichaam.

How to… take your Fasting Plus Capsule?
Neem 1 Fasting Plus Capsule in met voldoende water bij de start van je food window en neem 1 Fasting Plus Capsule in met voldoende water bij de laatste maaltijd van hetzelfde food window. Maximaal 2 capsules per dag.

Onze supplementen-lijn is zo opgebouwd dat de Multi Fast Male/Female de basis is en je daarbij de Fasting Plus en/of Immunity capsules kunt toevoegen als extra!

WAARSCHUWING (!)
De capsule is gemaakt uit oleïne - geschikt voor een halal, koosjer of vegetarische leefstijl;
De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden;
Vrij van mogelijke allergenen;
Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats;
Buiten het bereik van kinderen houden;
Dit is een voedingssupplement en kan gezonde en gevarieerde voeding niet vervangen.

Overige informatie
Inhoud: 60 capsules óf 60 capsules met gift box
Ingrediënten: magnesiumcitrate, cellulose (capsule & filler), pyridoxin-HCI, cholecalciferol
Nutriënten - 1 capsule bevat: 15mg magnesium - 10mcg vitamine D - 2mg vitamine B6

0 sterren op basis van 0 beoordelingen