CUSTOMIZE YOUR TEA & COFFEE CARD
YOUR TEAM WITH OUR SHIRTS? ASK US!
CREATE YOUR OWN ORGANIC COLDBREW ICE TEA
  • Informatie
  • Reviews

De WAY OF LIFE Journal is een fijne en overzichtelijke manier om je eigen doel te stellen voor deze week, een agenda per week bij te houden, je food window duidelijk in aan te geven en om je trainingen in te verwerken (of het nu om het aantal stappen, HIIT, cardio, weights of meditatie gaat).

Waarom is deze WAY OF LIFE Journal zo handig volgens Pieter Loridon?
'The power of visualisation, de kracht van het visualiseren. Je stelt zelf je doel en je maakt zelf je plan van aanpak. Deze twee belangrijke punten zie je elke dag. Daarnaast verplicht ik je vriendelijk ;-) ... elke dag zelf in te vullen hoe je loyaal je naar je eigen doel bent gebleven. Vergeet vooral niet de cirkels van je food window aan te kruisen, zo heb je een duidelijk overzicht wanneer jij kunt eten.
Ik ben er heilig van overtuigd dat deze WAY OF LIFE Journal je kan helpen om volgende stappen te ondernemen. Zelf je doel opschrijven, dit te analyseren en te evalueren. Dit zorgt ervoor dat je je ook bewust bent van je eigen verantwoordelijkheid.
Ik heb tijdens mijn sportcarrière niks anders gedaan, iedere wedstrijd werd opnieuw bekeken, dit werd geëvalueerd en er werd vervolgens een plan van aanpak gemaakt om een volgende wedstrijd die progressie waar te kunnen maken. Ik geloof dat dit de basis is om resultaten te behalen, natuurlijk naast een gezonde levensstijl die we nu hebben gevonden door middel van Intermittent Fasting Matchapolitan lifestyle.
Vergeet ook zeker niet 'things to remember' onderaan om je ervaringen van de week op te schrijven, zo kun je de komende weken even terugblikken.'

Deel jouw WAY OF LIFE Journal en tag @cafecouture_eu. We zijn benieuwd naar jouw Journal! :-)

Overige informatie
Inhoud: 25 bladzijden met WAY OF LIFE Journal en quotes (onderkant is karton)
Formaat: A4

0 sterren op basis van 0 beoordelingen