CUSTOMIZE YOUR TEA & COFFEE CARD
YOUR TEAM WITH OUR SHIRTS? ASK US!
CREATE YOUR OWN ORGANIC COLDBREW ICE TEA

Jockey Club Ibiza Strawberry Flower Garden

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€--,--
  • Informatie
  • Reviews
  • Product Tags

Jockey Club Salinas Ibiza is een enorm befaamde hotspot. Een magische plek waar iedereen zich goed en vrij voelt. Waar je daadwerkelijk de magie van het Mediterraanse eiland kan én mag voelen en ervaren!

In 2012 verkoos HLN Jockey Club Ibiza als tweede beste beach bar in de wereld. Een enorme eer dus om met de gerespecteerde strandclub een samenwerking aan te gaan en een customized blend te creëren.

Deze blend is speciaal gecreëerd om het volgende te beleven; wanneer de eerste zonnestraal het strand verovert, als de dagen langzaam langer worden en de natuur weer ontwaakt en alle zoete geuren van de zomer onze zintuigen bereiken. Sappige en licht pittige appel- en peer stukjes doen onze smaakpapillen springen van vreugde. 
De mooie kleurrijke bloemen vormen samen een mooi homogeen geheel met de fruitstukjes en worden verder versterkt door een sappige aardbeismaak. Proef de zomer van fruit en bloemen in je glas!

How to... make a delicious cup of Strawberry Flower Garden tea?
5-10 min | 95°C | iced-tea +

Where do you store your tea?
De losse thee bewaar je makkelijk in de daarvoor bestemde Café Couture recyclebare bewaarblikken. Deze zijn licht- en luchtdicht.


Overige informatie
Inhoud: 75 gram
Ingrediënten: appelstukjes, peer stukjes, rozenknoppen, gevriesdroogde aardbeienstukjes, gevriesdroogde framboos stukjes, braam bladeren, blauwe korenbloem bloesems, goudsbloem bloesems, rode rozenblaadjes, Romeinse kamille en aroma
Categorie: bloemen- en fruit infusie

0 sterren op basis van 0 beoordelingen