CUSTOMIZE YOUR TEA & COFFEE CARD
YOUR TEAM WITH OUR SHIRTS? ASK US!
CREATE YOUR OWN ORGANIC COLDBREW ICE TEA
  • Informatie
  • Reviews
  • Product Tags

HOTEL ROOM TEA COLLECTION

Het serveren van hoogwaardige kwaliteit thee is onze prioriteit. Met onze biodegradable thee collectie bieden we je een speciale thee collectie die op een bewuste en duurzame manier tot stand is gekomen. Naast onze biodegradable thee collectie hebben we natuurlijk ook losse thee die we aanbieden.

We zijn gewend om op hoog niveau mee te draaien in de hospitality branche, zo werken we o.a. samen met 5-sterren hotel Botanic Sanctuary in Antwerpen en mogen we onze bijdrage leveren aan de concepten van Sergio Herman door op zoek te gaan naar unieke theevelden voor zijn sterrenrestaurants.

Ben je klaar om jouw thee menu te upgraden en naar een hoger niveau tillen? Cafe Couture biedt je hierbij onze Hotel Room Tea Collection van enkel hoogwaardige kwaliteit thee aan om te serveren aan je gasten.

Nothing beats a good quality cup of tea!

KRUIDEN

Een heerlijke infusie om bij te komen na een drukke dag op de hotelkamer. Met deze blend gun je je gasten dat échte relax momentje. De kamillebloesem zorgt voor een ontspannend gevoel en de toetsen van citroen geven de infusie net een beetje meer frisheid.

How to... make a delicious cup of HERBAL?

5-10 min | 95°C

Overige informatie
Ingrediënten: kamillebloesem, citroenmelisse stengel, citroenverbena, zoethoutwortel, braamblad
Categorie: kruiden infusie
Aantal: 200 of 400 stuks

0 sterren op basis van 0 beoordelingen