CUSTOMIZE YOUR TEA & COFFEE CARD
YOUR TEAM WITH OUR SHIRTS? ASK US!
CREATE YOUR OWN ORGANIC COLDBREW ICE TEA
  • Informatie
  • Reviews

Dé open display om de Hotel Room Tea Collection in te presenteren. Simplistisch en tijdloos. Deze display volstaat in ieder interieur.

De Hotel Room Tea Collection bestaat uit 4 verschillende blends:
- BLACK
- GREEN
- FRUIT
- HERBAL

Het serveren van hoogwaardige kwaliteit thee is onze prioriteit. Met onze biodegradable thee collectie bieden we je een speciale thee collectie die op een bewuste en duurzame manier tot stand is gekomen. Naast onze biodegradable thee collectie hebben we natuurlijk ook losse thee die we aanbieden.

We zijn gewend om op hoog niveau mee te draaien in de hospitality branche, zo werken we o.a. samen met 5-sterren hotel Botanic Sanctuary in Antwerpen en mogen we onze bijdrage leveren aan de concepten van Sergio Herman door op zoek te gaan naar unieke theevelden voor zijn sterrenrestaurants.

Ben je klaar om jouw thee menu te upgraden en naar een hoger niveau tillen? Cafe Couture biedt je hierbij onze Hotel Room Tea Collection van enkel hoogwaardige kwaliteit thee aan om te serveren aan je gasten.

Nothing beats a good quality cup of tea!

De Hotel Room Tea Collection is niet alleen geschikt voor hotels, maar zeker ook voor meeting rooms, (beauty) salons, showrooms en meer.


Overige informatie

Inhoud: 1 Hotel Room Tea Collection open display
Materiaal: gerecycled plastic
Afmetingen: H 9 cm | B 38,5 cm | D 10 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen