CUSTOMIZE YOUR TEA & COFFEE CARD
YOUR TEAM WITH OUR SHIRTS? ASK US!
CREATE YOUR OWN ORGANIC COLDBREW ICE TEA
  • Informatie
  • Reviews
  • Product Tags

Hennep thee? Ja echt... dit moet je geprobeerd hebben. Een lekkere hennep infusie met een frisse en subtiel zoete toets. Deze oogt zo kleurrijk als een boeket zomerbloemen en de zachte smaak van kamille zorgt voor een delicate toets, terwijl de venkel en de hennep een twist geven aan deze infusie.

Na een zorgvuldig droogproces gebruikt men de blaadjes en bloemen van de hennep infusie dus ook voor thee. Alle smaakvolle oliën en aroma's worden optimaal bewaard. Plus: het is CAFEÏNEVRIJ!

Niet stoned, wel ontzettend lekker!
De hennepplant wordt al eeuwen gebruikt voor haar heilzame werking. Onze hennep infusie is vrij van THC, je wordt er dus niet stoned van. Wel bevat de thee de natuurlijke werkzame stoffen zoals: CBD en CBD-A.

How to... make a delicious cup of Hennep Dream?
10 min | 95°C | iced-tea +

Where do you store your tea?
De losse thee bewaar je makkelijk in de daarvoor bestemde Café Couture recyclebare bewaarblikken. Deze zijn licht- en luchtdicht.


Overige informatie
Ingrediënten: appelstukjes, kamille, citroen verbena, venkel, hennepbladeren (10%), melissa, wortelvlokken, sinaasappelschil, stevia bladeren, karmozijnrode rozenblaadjes, goudbloem bloesem
Categorie: kruiden infusie

0 sterren op basis van 0 beoordelingen