CUSTOMIZE YOUR TEA & COFFEE CARD
YOUR TEAM WITH OUR SHIRTS? ASK US!
CREATE YOUR OWN ORGANIC COLDBREW ICE TEA
  • Informatie
  • Reviews

Wat is een Multi Fast Male Capsule?
Onze Multi Fast Male Capsules zijn capsules met die geschikt zijn voor degene die een Intermittent Lifestyle en/of ketogeen dieet (be)leven. Let op: hierbij hoort natuurlijk een gezonde levensstijl.
De capsule bevat een multivitamine met daarin vitamine A, B, C, D, E en K. Maar ook met o.a.; koper, zink, selenium, ijzer, jodium en blauwe druiven extract.
We hebben resveratrol toegevoegd aan de multivitamine op advies van gerenomeerd dokter Servaas Binge: "resveratrol staat bekend om het beschermen tegen kankers en hart- en vaatziektes, ook is het een geweldig antioxidant!"

Waarom hebben we deze Multi Fast Male Capsules ontwikkeld?
Eigenaar Pieter Loridon zwicht al sinds september 2019 bij de Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle. Door deze lifestyle is hij inmiddels meer dan 20 kilo verloren, voelt hij zich energiek en durft hij weer in de spiegel te kijken als hij met ontbloot bovenlichaam zijn tandenpoetst. Na de Immunity Capsules ontbrak er nog een belangrijk supplement in de collectie. Een goede multivitamine en dan natuurlijk met de focus op de Intermittent Fasting lifestyle. Samen met de laborant heeft hij gekeken naar een mooie aansluiting op deze levensstijl en daaruit is de Multi Fast Male ontstaan. Speciaal voor mannen die een Intermittent Fasting en/of ketogeen dieet (be)leven.

Pieter vertelt er ook graag zelf nog even over...
"Hi folks!

De tijd dat men ‘dacht’ dat Intermittent Fasting leven en ketogeen dieet een hype was dat zou overwaaien is méér dan duidelijk geworden dat dit een blijver is en hoe!

Een bewustwording van de hoogste graad en het leren kritisch kijken naar wat ze ons hebben laten geloven is de basis van deze levensstijlen. Zo leren we nog élke dag en blijven we verder analyseren. Wat een trip!

Daarom zijn we weer met onze laborant in het labo gedoken om het Intermittent Fasting leven en ketogeen dieet te analyseren. De vele benefits en toch kijken naar waar er een meerwaarde kan worden gegeven. Een ondersteuning, want ja… door anders te leren kijken en analyseren worden we gezonder. Toch kan ons lichaam wel wat extra ondersteuning gebruiken. Daarom deze unieke samenstelling gebaseerd op wat we misschien nét wat minder zouden eten of ontvangen. Want zo is het wel. We eten minder en bewuster.
Bekijk deze uitgebreide samenstelling en deze is precies samengesteld op dat wat we nog extra kunnen gebruiken en als ondersteuning welkom zou zijn.

1+1=11! En ja... voor dames en mannen is deze samenstelling anders adh van hun noden. We’re lovin it!

Nothing beats LOVE, Pieter"

Wat is het verschil tussen de Multi Fast Male en Multi Fast Female?
De verschillen tussen de Male en Female Multi Fast capsules zie je wanneer je kijkt naar de hoeveelheden. Om een voorbeeld te noemen; vitamine C is bij de mannen 185mg en bij de vrouwen 170mg, nicotinamide is bij de mannen 34mg en bij de vrouwen 26mg.

Vrouwen hebben gemiddeld minder nodig dan mannen, vooral omdat ze gemiddeld lichter zijn. De wetenschap gaat uit van vrouwen gemiddeld 80% tegenover mannen 100%. Dit zie je dan ook terug in de samenstellingen van de Multi Fast capsules.
We hebben daarbij extra accent gelegd op het welbevinden en beauty van de vrouwen. Daarom is de OPC/resveratrol, vitamine D3, vitamine E en ijzer in vergelijking hoger voor de vrouwen.
Voor mannen kijken we iets meer naar energie en B-vitamines.

Op het oog zullen het dus geen spectaculaire verschillen zijn, maar voedingskundig scheelt het wel degelijk.

Het vullen van de Multi Fast Male Capsules is in eigen beheer van Café Couture, dit gebeurt in Nederland om er zo goed op toe te kunnen zien. We werken hierbij nauw samen met een hoogwaardig laboratorium, dit vinden wij een enorme meerwaarde. Met dit laboratorium kijken we samen en met veel precisie naar de ingrediënten die wij in deze Multi Fast Male Capsule hebben samengebracht. 'Ik ben iedere keer weer onder de indruk van de know-how/experience van deze hoofdanalist.' - aldus Pieter (eigenaar Café Couture).

How to… take your Multi Fast Male Capsule?
Neem 1 Multi Fast Male Capsule in met voldoende water bij de start van je food window en neem 1 Multi Fast Male Capsule in met voldoende water bij de laatste maaltijd van hetzelfde food window. Maximaal 2 capsules per dag.

Onze supplementen-lijn is zo opgebouwd dat de Multi Fast Male/Female de basis is en je daarbij de Fasting Plus en/of Immunity capsules kunt toevoegen als extra!

WAARSCHUWING (!)
De capsule is gemaakt uit oleïne - geschikt voor een halal, koosjer of vegetarische leefstijl;
De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden;
Vrij van mogelijke allergenen;
Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats;
Buiten het bereik van kinderen houden;
Dit is een voedingssupplement en kan gezonde en gevarieerde voeding niet vervangen.

Overige informatie
Inhoud: 60 capsules óf 60 capsules met giftbox
Ingrediënten: cellulose (capsule & filler), vitamines, mineralen, blauwe druiven extract (high OPC en resveratrol)
Nutriënten - 1 capsule bevat: vitamine C - 185mg, vitamine K1 - 45mg, nicotinamde B3 - 34mg, blauwe druivenextract (OPC) - 30mg, waarvan resveratrol - 10mg, pantotheenzuur B5 - 10mg, vitamine D3 - 10mg, ijzer - 8,4mg, zink - 8mg, vitamine B6 - 3,3mg, vitamine B2 - 3mg, vitamine B1 - 2,2mg, koper - 0,55mg, vitamine A - 800mcg, folic acid B11 - 300mcg, jodium - 75mcg, biotine B9 - 50mcg, seleen - 36mcg, chromium - 14mcg, vitamine E - 13mcg, vitamine B12 - 2,8mcg


0 sterren op basis van 0 beoordelingen