CUSTOMIZE YOUR TEA & COFFEE CARD
YOUR TEAM WITH OUR SHIRTS? ASK US!
CREATE YOUR OWN ORGANIC COLDBREW ICE TEA
  • Informatie
  • Reviews
Quizhou is een provincie gelegen in het zuidwesten van China, wat gekend is als een belangrijk productiegebied van groene thee. Wist je dat theeplanten warm en vochtig weer vereisen met een alkali bodem? Vermits Quizhou dan weer gelegen is in een subtropische zone is het dus ideaal hiervoor. Tot voor kort waren de theeën van Quizhou zeer zelden beschikbaar buiten de provincie omdat de beste theesoorten werden verbruikt door de plaatselijke bevolking zelf. Nu kan de buitenwereld ook, meer en meer, meegenieten van de prachtige unieke theeën van Quizhou.

Deze Emerald Green komt van een hooggelegen theeveld, zijn met de hand geplukt en verwerkt. Uniek aan deze thee is zijn bolletjesvorm. Hierdoor kunnen we een watertemperatuur gebruiken van 80 - 85°C omdat de bolletjes nog moeten open komen voor ze hun smaken vrijgeven! Als ze eenmaal open zijn krijg je een explosie van groene smaken zoals spruitjes en groene boontjes. Een te ontdekken groene thee is te zacht uitgedrukt. Het is een must!

Door het unieke productieproces is het een passend verhaal wat nauw aansluit bij de filosofie van Sergio Herman.

How to... make a delicious cup of Emerald Green tea?
3 min | 80-85°C | theïne + | 3 gram - 150 ml water

Where do you store your tea?
De losse thee bewaar je makkelijk in de daarvoor bestemde Café Couture recyclebare bewaarblikken. Deze zijn licht- en luchtdicht.

Meer info over deze blend...
Het is 100% organisch en laag in cafeïne!


Overige informatie
Inhoud: 50 gram
Ingrediënten: groene thee Quizhou (China)
Categorie: groene thee
Smaken: romig, groene boontjes en spruitjes
0 sterren op basis van 0 beoordelingen