CUSTOMIZE YOUR TEA & COFFEE CARD
YOUR TEAM WITH OUR SHIRTS? ASK US!
CREATE YOUR OWN ORGANIC COLDBREW ICE TEA

Van Dam Brasserie Amsterdam

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€--,--
  • Informatie
  • Reviews
  • Product Tags

Onze eerste samenwerking in Amsterdam was meteen een van de meest bekende hotspots in Amsterdam.

De befaamde hotspot en geliefde Brasserie Van Dam is niet weg te denken uit de pittoreske Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Je ervaart er de gezellige sfeer van een Parijse brasserie en de gastvrijheid van de familie Van Dam zelf. De naam is een begrip in Amsterdam én bekend in heel Nederland en staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Nicolette en Sebastiaan Van Dam hebben deze blend zélf samengesteld. Gefocust op de reinigende en verterende health benefits van deze premium blend. Ze hebben de populaire gember een frisse toets gegeven. Het citroengras en de twee soorten munt zorgen dat het pittige van de gember wat zachter word. Deze premium blend is uitermate geschikt om zowel 's ochtends als 's avonds te drinken. In de ochtend werkt hij verfrissend en opwekkend, tegen de avond gaat hij je spijsvertering bevorderen.

Deze speciale customized blend is enkel verkrijgbaar bij Van Dam Brasserie zélf. Toch zijn we er enorm trots op en tonen we je graag deze speciaal samengestelde blend.

De pyramides zijn biologisch afbreekbaar. Ze worden geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige stoffen zoals; maiszetmeel en rietsuiker.

How to... make a delicious cup of Van Dam Brasserie tea?
10 min | 95°C | iced-tea +

Where do you store your tea?
De pyramides bewaar je makkelijk in de daarvoor bestemde Café Couture recyclebare bewaarblikken. Deze zijn licht- en luchtdicht.

Meer info over deze blend...
Het is 100% organisch!

- bloeddrukverlagend;
- heilzaam middel tegen een kater - bevat heel veel antioxidanten;
- verhelpt misselijkheid en braken - stimuleert de spijsvertering;
- stimuleert de bloedsomloop;
- cholesterolverlagend.

Overige informatie
Inhoud: -
Ingrediënten: citroengras, gemberstukken, zoethout wortel, kardemom zaad, verbena bladeren, pepermunt, zwarte peperkorrels, groene munt en hibiscus
Categorie: kruiden infusie

0 sterren op basis van 0 beoordelingen